Bejelentés


Üdv Szabó Áron honlapján


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Paul KoncheskyPaul Konchesky Jamie Carragher gálamérkőzésén bemutatkozott a Liverpoolban. A védő elárulta, hogy már alig várja, hogy tétmérkőzésen is pályára léphessen.

Konchesky a szombati gálameccs második félidejében lépett pályára.

- 29 éves vagyok, ez az utolsó esélyem, hogy a legmagasabb szontek játsszak - mondta Konchesky. - Ez a Liverpool, és már nagyon várom. Várom az új kihívást, és hogy nagyon magas szinten játszhassak. Már alig várom, hogy a Premier League-ben magamra húzhassam a Liverpool mezét, ez egy óriási klub, és nagy lépés a számomra. Mindent ki akarok adni magamból. Három-négy napot edzettem, és bár sok játékos nincs itt, jó hét volt, és remélhetőleg hamarosan élvezni fogom.

- Jó volt Jamie gálamérkőzésén pályára lépni és magamra húzni a Liverpool mezt. Ha megnézzük a Liverpool mögött levő történelmet, az hihetetlen, és van itt pár nagyszerű játékos. Ha ezt vissza tudjuk hozni a csapatba ebben az évben egy olyan sorozatban, mint például az Európa Liga, akkor hosszú utat tehetünk meg.

- A gálameccs egy kicsit lassabb volt, mint a Premier League, de jó alkalom volt Jamie számára. Örülök, hogy sok játékos tért vissza miatta, ők nyilvánvalóan nagyon tisztelik őt, és a csapaton belül is nagy tiszteletnek örvend. Fittnek tűnik, és úgy gondolom, hogy van még benne pár év, és remélhetőleg a Liverpoolban.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
nyereség

A Liverpool győzelemmel kezdett az Európa Liga csoportkörében a Steaua ellen. Képgalériánk a találkozó napján az Anfield parkolójában készült.

tovább >>


Az oldal

minden héten új hirek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!